DIVESENSES GALDERSE MEREN

Over DIVESENSES GALDERSE MEREN

Wil je leren duiken in Noord-Brabant? DiveSenses aan de Galderse Meren in Breda is je beste beste keuze. DiveSenses biedt als SSI Instructor Training Center en PADI Dive Center alle duikopleidingen in jouw regio, Noord-brabant. Van duikopleidingen voor beginners en specialties tot duikopleidingen voor professionals en veel meer.  Ook voor duikmaterialen, de mooiste duikvakanties, duikcursussen voor kinderen en freediven moet je bij DiveSenses zijn aan de Gladerse Meren in Breda.

Leren duiken in Noord-Brabant

Wil je snel leren duiken in Noord-Brabant? Bij DiveSenses kun je je Open Water Diver brevet in drie dagen halen, dankzij een efficiente logistiek en een online studie. Ga bij ze langs of mail even, dan wordt samen met jou een planning gemaakt die bij je past. Lesgeven op maat noemen ze dat. De instructeur van DiveSenses kijkt wat jouw vraag is en past zich aan. Wil je leren duiken, maar vind je het eigenlijk best een beetje eng? Wees gerust, de instructeur begrijpt dat en neemt alle tijd voor jou. Weet je al precies wat je wil? Boek dan hier jouw duikopleiding.

Duikopleiding volgen in Noord-Brabant

Wanneer kan je beginnen om te leren duiken? DiveSenses stuurt je direct na je aanmelding en betaling een digitaal lespakket toe. Dit betekent dat je de theorie gezellig thuis online kunt doen. Het lespakket bevat toegankelijke informatie en video's. Je kunt, als je dat wil, natuurlijk ook gebruik maken van een papieren boek. Heb je tussentijds vragen? Die kun je altijd stellen aan de instructeur. Na je theorieles is het tijd voor de praktijk. Dit vindt doorgaans plaats in het buitenwater. DiveSenses ligt vlak aan de Galderse Meren. Je loopt zo van de duikschool over een strand het water in.  

Duikmaterialen in Noord-Brabant

DiveSenses biedt ook duikmaterialen aan. DiveSenses is Aqualung Partner Center en dealer van topmerken zoals Aqualung, Bare Suunto en Waterproof. Je kunt alle duikcomputers van Suunto en alle duikmaterialen van Aqualung uitproberen bij DiveSenses voordat je ze aanschaft. Verder kun je ook duikuitrustingen huren. Er zijn mogelijkheden te over, je kunt zelfs privéles krijgen. Nieuwsgierig geworden? Je kunt altijd terecht op het duikcentrum van DiveSenses aan de Galderse Meren in Breda.   
Openingstijden: Zaterdag 9.00 tot 19.00 uur. Zondag 9.00 tot 19.00 uur. Maandag op afspraak. Dinsdag 9.00 tot 19.00 uur. Woensdag 9.00 tot 19.00 uur. Donderdag 09.00 tot 19.00 uur. Vrijdag 09.00 tot 19.00 uur. Buiten deze openingstijden kun je op afspraak terecht.

 

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Rijsbergsebaan 20 / Galderse Meren P4
4836 MC
Breda

Contactgegevens

+31614029180
info@divesenses.nl
www.divesenses.nl

Soort winkel

School - Shop - Duikmaterialen - Verhuur - Kinderfeestjes
Vulstation 230 B / NITROX

Deel deze winkel met mededuikers