DIVERS ALERT NETWORK EUROPE *****

Over DIVERS ALERT NETWORK EUROPE *****

DAN Europe (Divers Alert Network Europe) is een internationale non-profit organisatie, gewijd aan de veiligheid en gezondheid van duikers. DAN is behalve een medische organisatie ook een researchbedrijf, dat uitgebreid onderzoek doet naar het vergroten van de duikveiligheid. DAN biedt verder alles op het gebied van keuringen, veiligheidsopleidingen, veiligheidsmaterialen en verzekeringen. Ben jij al lid van DAN? Dat biedt jou veel voordelen en veiligheid.

DAN Membership

Wat houdt het DAN lidmaatschap in? DAN Europe verzekert 24 uur per dag, overal ter wereld, de medische assistentie aan haar leden in geval van duiknoodgevallen. Je DAN lidmaatschap biedt ook een aantal interessante ledenvoordelen en opties op voor verzekeringsdekking. Daarnaast kun je bij DAN terecht voor alle mogelijke adviezen. DAN wijst jou graag de weg in de veelheid aan regelgevingen en voorschriften op het gebied van duikveiligheid. DAN Europe heeft ook een eigen webshop, waar je naast medische en duikveiligheidsmaterialen ook leuke duikkleding kunt kopen. 

Spoedeisende medische adviezen en assistentie 

DAN Europe is opgericht in 1983 om deskundige informatie en adviezen te geven ten voordele van haar leden en het duikpubliek. DAN Europe geeft spoedeisende medische adviezen en assistentie bij onderwater duikverwondingen. Daarnaast houdt DAN zich bezig met preventie en promotie en ondersteuning van de duikveiligheid, onderwater duikresearch en -educatie. DAN streeft ernaar voortdurend naar de meest accurate, up-to-date en niet vooringenomen informatie te verstrekken over zaken van algemeen belang voor het duikpubliek. DAN promoot de duikveiligheid via verschillende duikveiligheidscampagnes en initiatieven en heeft verschillende EHBO-cursussen beschikbaar om op een efficiente manier te reageren op duik en niet-duikongevallen.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in het DAN lidmaatschap met alle voordelen op het gebied van medische assistentie, speciale kortingen en ledenvoordelen, verzekeringen en educatieve hulpmiddelen? Op de website van DAN vind je alle informatie over de organisatie en het lidmaatschap. Volg DAN ook op Facebook

Adresgegevens

Contrada Padune 11
64026 Roseto
Degli Abruzzi (TE) Italië

Contactgegevens

+390858930333
mail@daneurope.org
www.daneurope.org

Soort winkel

Deel deze winkel met mededuikers