DIVECENTER ZILVERMEER

Over deze winkel

Ben je op zoek naar een nieuw duikavontuur? Vertrek jij binnenkort op vakantie en wil je nog snel leren duiken? Dat kan op onze unieke locatie in een oase van rust en natuur! Wij geven introductie duiken en PADI opleidingen van Junior Open Water Diver tot instructeur. Een opleiding starten kan je bij ons bijna dagelijks.

Leren duiken met een vakantiegevoel

Dankzij onze gedreven en ervaren instructeurs zijn wij in staat jou dit in een persoonlijke sfeer met een echt vakantiegevoel te laten beleven, alles op jou tempo zodat je ten volle van je opleiding kan genieten. In onze Diveshop kan je steeds terecht voor de nieuwste innovaties op gebied van duiken en dit aan de scherpste prijzen. Graag helpen we je dan ook verder in de keuze van jou duikuitrusting en veiligheid. 

Onderwaterpark voor Schone Kunsten

Dankzij de Werkgroep duiken Zilvermeer bevindt zich op onze duiksite het Onderwaterpark voor Schone Kunsten. Hierdoor beschikken we over één van de mooiste plekken van België om te duiken. Kortom je vindt  als beginnend of ervaren duiker alles wat je nodig hebt om het avontuur te beleven. Daar wij verdeler zijn kan je in onze Diveshop steeds terecht voor de nieuwste innovaties op gebied van duiken en dit aan de scherpste prijzen. Graag helpen we je dan ook verder in de keuze van jou duikuitrusting en veiligheid. Op onze duiksite is ook het Onderwaterpark voor schone kunsten te vinden dat maakt dat we beschikken over één van de mooiste plekken van België om te duiken. Kortom je vind als beginnend of ervaren duiker alles wat je nodig hebt om het avontuur te beleven.

Adresgegevens

Zilvermeerlaan 2
B-2400
Mol

Contactgegevens

32014829562
info@diveCenter.be
http://www.divecenter.be

Soort winkel

Deel deze winkel met mededuikers