DELFINS BEACH RESORT

Over DELFINS BEACH RESORT

Delfins Beach Resort is ideaal voor iedereen die gaat duiken op Bonaire. Duikmaterialen, duikaccessoires, een vulstation, alles is voorhanden. Het resort ligt aan het Delfins Reef en heeft een privéstrand met wuivende palmen en een duikstation. Wat wens je nog meer van een duikvakantie op Bonaire? De 84 luxe appartementen, in verschillende maten en prijsklassen, hebben een prachtig uitzicht over zee en zijn uitgerust met moderne keukens en badkamers. 

Duikvakantie Bonaire

Delfins Beach Resort beschikt met het befaamde Brass Boer ook over eigen top restaurant. Brass Boer staat onder leiding van de Nederlanse culinaire genieën, Jonnie en Thérèse Boer, en is een van de meest toonaangevende restaurants op het eiland. Het duikstation op het resort wordt gerund door de toonaangevende 5-sterren PADI duikschool van Dive Friends Bonaire. Daarmee is voor jou ook het duiken op Bonaire optimaal geregeld. Na je duik is het goed toeven in je appartement. Veel van de kamers liggen aan het strand met een weids uitzicht op het Caribische blauw. Delfins Beach Resort beschikt ook over het grootste zwembad van Bonaire, met trendy poolbar. 

Duiken Delfins Reef

Het huisrif van Delfins Beach Resort heet Delfins Reef. Dit prachtige rif vormt een habitat voor tal van vissen en zeedieren. Het ligt pal voor het resort op enkele tientallen meters zwemmen uit de kust. Je bereikt het door zeven minuten uit te zwemmen over een zandbodem, richting open zee. Kijk naar beneden als je naar het rif zwemt, de zandbodem is een schuilplaats voor roggen. Het Delfins Reef staat bekend om haar combinatie van dicht begroeid hard en zacht koraal. De koraaldichtheid is het grootst bij de drop-off op 15 meter diepte. Tussen de 30 en 35 meter verandert het koraal langzaam weer in zand.   

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Punt Vierkant 44
Kralendijk
Bonaire

Contactgegevens

+5997155000
info@delfinsbeachresort.com
www.delfinsbeachresort.com

Soort winkel

Deel deze winkel met mededuikers