CAMPING 'T WEKKEN

Over CAMPING 'T WEKKEN

Ga je duiken en zoek je een camping in Zeeland. SVR Camping 't Wekken, aan de rand van het dorp Kerkwerve in Schouwen-Duiveland, is ideaal voor sportduikers. Je verblijft in caravan, camper of tent op fiestafstand van de Oosterschelde, de Grevelingen of de Noordzee. Geniet van een prettige afterdive in de gezellige boerenschuur, in afwachting van een nieuwe dag en je volgende duik!

Duiken in Zeeland

Camping 't Wekken is om meerdere redenen duikersvriendelijk. Er zijn drooghokken aanwezig en duikstekken zoals Kistersnol, Halverwege en de Zeelandbrug liggen in de nabije omgeving. Maak de mooiste duiken van het jaar, verken de omgeving en geniet van de rust, de zon en de gastvrijheid van campingeigenaren Janine en Johan Schouls. Om en rond 't Wekken vind je verder prachtige fietsroutes, vogelreservaten en de mooiste familie- natuur- en watersportstranden. Kortom, Camping 't Wekken is ideaal voor een zon- en duikvakantie in Zeeland.

Kamperen in Zeeland  

De ruim opgezette camping ligt aan een doodlopend straatje met een prachtig uitzicht over de boerenakkers richting Zierikzee. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en afgezet met elzen en ligusterhagen. Het terrein is verdeeld over drie goed gedraineerde velden met deels kunstgras. Zo blijft de voortent van de caravan ook op regenachtige dagen droog en schoon. Elke plek heeft eigen een elektriciteitsaansluiting met blauwe eurostekker (6 ampere) en een eigen waterkraan. Er zijn twee dames- en herentoiletten, een urinoir, een wasruimte met wastafels en twee doucheruimtes met muntinworp voor warm water. De toilet- en en doucheruimten zijn voorzien van vloerverwarming. Jij, je buddy of je hele duikvereniging zijn van harte welkom op Camping 't Wekken in Kerkwerve. 

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Kerkweg 18
4321 AC
Kerkwerve

Contactgegevens

+31111416703
info@campingtwekken.nl
www.campingtwekken.nl

Soort winkel

Duikersvriendelijk
Drooghokken
Camping - Duikschuur - Spoelplaats

Deel deze winkel met mededuikers