Wees een ambassadeur van de duiksport

Dit bericht is geplaatst op 26 juni 2015
Wees een ambassadeur van de duiksport

26-06-2016. De gemiddelde Nederlander of Belg legt nauwelijks een relatie tussen Nederland en duiken. Bovendien moeten veel duikers hun eerste duik in eigen land nog maken. Toch ontbreekt het binnen de duiksport aan een gezamenlijk promotiebeleid. We moeten het hebben van de afzonderlijke duikscholen en van individuele duikers zoals jij. 

Wat kan je doen om de duiksport te promoten? De beste gelegenheid doet zich natuurlijk voor aan het water. Jij en je buddy zijn perfect promotiemateriaal. Je hoeft alleen nog uit te leggen wat je aan hebt en wat je ermee doet. In alle andere omstandigheden zijn de Duikersgids en de Duikersgids app perfecte hulpmiddelen. Met onze app heb je alle duikstekken altijd bij je om op het terras of op een verjaardag het duiken in Nederland te promoten. Daarnaast is een Duikersgids altijd handig voor op de duikschool of in je auto. De Duikersgids is ook een leuk cadeau voor kennissen die belangstelling tonen voor het duiken in Nederland en België.

Duikersgids voor nieuwe duikers
Zelf neemt de Duikersgids ook initiatieven. Op aanvraag kunnen Duikersgidsen beschikbaar worden gesteld voor evenementen. Ook krijgen duikscholen de gelegenheid om de Duikersgids tegen gereduceerd af te nemen, als aanvullend lesmateriaal voor cursisten. Nieuwe duikers raken op deze manier sneller vertrouwd met het duiken in Nederland. Doe meer met de Duikersgids om de duiksport in Nederland en België te promoten.

Duikersgids aanvragen voor cursisten? Mail naar: info@duikersgids.nl 

Abonneer je op https://www.duikersgids.nl

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht