We willen jouw foto op de cover!

Dit bericht is geplaatst op 30 september 2016
We willen jouw foto op de cover!

02-10-2016. Heb je deelgenomen aan het ZK en NK Onderwaterfotografie en Videografie? En wil je dat er meer met je foto's gebeurt? Of ben je geen deelnemer maar heb je prachtige foto's, weggestopt in een mapje? Mail ze naar de Duikersgids. Wij kiezen uit alle inzendingen een foto uit voor de cover van Duikersgids 13. Jouw foto is dan een jaar lang overal in Nederland en België op de gids te bewonderen. Uiteraard met vermelding van je naam! Foto: Erik de Boer.

Jouw foto in het binnenwerk

Behalve op de cover kan je foto ook in het binnenwerk van de Duikersgids opgenomen worden, met zoals altijd je naam als eervolle vermelding. Je maakt dus veel meer dan één kans als je je foto opstuurt. Kijk in je archief en maak een selectie...! Duikersgids 13 komt uit in februari 2017. Mail je foto's naar info@duikersgids.nl om mee te doen. Je mag hem ook hier uploaden. Inzenden kan tot 1 november 2016. Doe mee en deel dit bericht met je buddy's! De winnaars worden op onze website en op social media bekend gemaakt! 

Zo maak je de meeste kans!

Hoe maak je de meeste kans? Het moeten staande foto's zijn, gemaakt in Nederlandse of Belgische duiklocaties. Foto's waarop de interactie tussen mens en dier mooi tot uiting komt, maken de meeste kans. Maar ook andere bijzonder mooie opnamen zijn zeer zeker kanshebbers. Het maakt verder niet uit of het om zoet of zout water gaat.
Let ook op de opmaak van de gids. Er moet voldoende ruimte zijn om op de cover ook informatie te delen. Vermeld je naam en gegevens. De winnaar (coverfoto) ontvangt een gids met zijn foto op de cover. Je naam wordt in het colofon vermeld. Verder doen we je zo'n mooie, warme Duikersgids muts cadeau! Doe mee! Mail ons of upload je foto's hier! 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht