Vrijwilligers gezocht!

Dit bericht is geplaatst op 21 november 2016
Vrijwilligers gezocht!

21-11-2017. In mei 2017 moet de TS7 als duikwrak op de bodem van de Bergse Diepsluis liggen. Maar voordat het zover is moet er nog veel gebeuren. Daarom is de NOB op zoek naar vrijwillegers die het leuk vinden om een dag aan het schip te klussen. Voor de periode januari, februari en maart 2017 worden mensen gezocht voor de volgende functies: Werktuigbouwkundige, Monteur, Hand- en spandiensten, Lasser/brander en Gridstraler.

Het werk aan het schip zal in de weekenden plaatsvinden in Sint-Maartensdijk (Tholen). Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken en je handen uit de mouwen te steken? Stuur een bericht naar info@onderwatersport.org.
De TS7 is een voormalige achttien meter lange viskotter. Zodra het schip van Middelburg naar Tholen is verplaatst, starten de aanpassingen om het schip veilig en schoon af te kunnen zinken. Zo moeten alle losse onderdelen op en in het schip er vanaf. Ook moet alle brandstof, bekabeling en dergelijk verwijderd worden. Zodra het schip helemaal schoon is, wordt het gestraald zodat ook de verf eraf is.

 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht