Het is weer tijd voor de Duikersgids muts

Dit bericht is geplaatst op 21 januari 2019
Het is weer tijd voor de Duikersgids muts

Originele logberichten ontvangen een GRATIS Duikersgids muts.

Het wordt kouder en kouder in Nederland en België. Tijd voor een Duikersgids muts. Log je winterduik met jouw volledige voor en achternaam en het woord Duikersgids muts in het bericht. Deel dan het bericht op Facebook en tag ons. Originele berichten worden gewaardeerd met een GRATIS Duikersgids muts. Foto: Waterman Dive Center.

Duik loggen met foto

Je maakt natuurlijk meer kans als je logt met een leuke foto. Maak een vrolijke of ijzige foto en deel hem. Je ontvangt wellicht zo'n heerlijke, warme Duikersgids muts....! Deze foto is van Bella. Bella is de duikschoolhond van Waterman Dive Center in Tilburg. Waterman Dive Center duikt al vele jaren met Duikersgids en Bella gaat altijd mee. Loggen met foto kan alleen via www.duikersgids.nl.

Google je lognaam

Weet je dat je op Duikersgids ook kunt zoeken in logberichten? Zoek op muts, meerval of zeepaardje en pas eventueel de zoekperiode aan. Weet je ook dat jouw logbericht op Duikersgids een heel groot bereik heeft? Google de naam waarmee je vaak logt in combinatie met woord 'logbericht' en kijk wat er gebeurt. Overigens is Duikersgids 2.0 in de maak. Een totaal vernieuwde en verbeterde app, met als een van de vele nieuwe features, het beheren en bekijken van jouw eigen logberichten. Veel succes!  

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht