Suunto duikcomputer terecht via Divegear Lost & Found

Dit bericht is geplaatst op 4 augustus 2015
Suunto duikcomputer terecht via Divegear Lost & Found

04-08-2015. Vorige week verloor Hans Schrauwen zijn Suunto Zoop Black duikcomputer. Vier dagen later vond hij hem terug via de Facebookpagina Divegear Lost & Found. Dank aan Lia van der Laan die Divegear Lost & Found inschakelde. Zij mocht de eerlijke vinder, Joey Bokkers, namens de Duikersgids en Suunto / Amilcosports een mooie polo van het Suunto Dive Team overhandigen.

Op vrijdagochtend leest Lia van der Laan op Facebook het bericht dat Hans Schrauwen zijn Suunto duikcomputer is verloren. Na een avondduik op donderdag 30 juli bij Stavenisse-Steiger (77) keert hij zonder duikcomputer huiswaarts. Vrijdagochtend gaat hij kijken of de computer er nog ligt, maar zonder succes. Lia deelt het bericht en plaatst ook een bericht op Divegear Lost & Found. Nog dezelfde dag ontvangt ze op deze pagina een boodschap van Joey Bokkers. Joey heeft de duikcomputer gevonden! Ze stuurt onmiddellijk een berichtje terug om hem te bedanken. Op maandag 4 augustus komt het drietal bijeen om de computer terug te geven. Daarbij overhandigt Lia de polo namens de Duikersgids en Suunto / Amilcosports.   

Like Divegear Lost & Found

Divegear Lost & Found behaalde op deze wijze al meerdere successen. Tal van caps, vinnen en andere duikmaterialen werden teruggevonden waaronder ook een GoPro filmcamera, vol met vakantiefilmpjes. 
Wil je ook helpen met het terugvinden van (je eigen) duikmateriaal? Like dan Divegear Lost & Found en post hier je eventueel verloren materiaal. Log je verlies ook in de app of op onze website, met je contactgegevens. Het verschijnt dan op tienduizenden devices en computers, waarmee je de kans op succes nog verder vergroot. 

 

 

 

 

 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht