Suunto D6i Novo Zulu. Robuuste duikcomputer met duurzame Zulu strap

Dit bericht is geplaatst op 21 oktober 2016
Suunto D6i Novo Zulu. Robuuste duikcomputer met duurzame Zulu strap

Suunto lanceert eind deze maand nieuwe, robuuste varianten van de Suunto D6i Novo wristop duikcomputer. De geraffineerde Suunto D6i Novo Zulu heeft alle fantastische eigenschappen van de D6i Novo, met als extra toevoeging een uiterst duurzame legerstijl Zulu band, die verkrijgbaar is in de kleuren: Zwart, stealth en blauw. De blauwe optie is exclusief verkrijgbaar voor duikinstructeurs en divemasters.

De Zulu strap is gebaseerd op de populaire NATO-strap, oorspronkelijk ontworpen voor militair gebruik en ontwikkeld om lang mee te gaan onder de zwaarste omstandigheden. Dankzij het veilige sluitsysteem zijn de Zulu straps erg populair onder duikers over de hele wereld. “We wilden gehoor geven aan de verzoeken van freedivers en duikinstructeurs,” vertelt Timo Halko, hoofdontwerper van de Suunto D6i Novo. “Het textiel is afkomstig uit Finland, het ontwerp is speciaal gemaakt voor mensen die het uiterste van hun materiaal eisen.”

Dubbele band

De dubbele band onder de horlogekast door, in combinatie met de adapters en de dikke RVS ogen, houdt het horloge op zijn plaats zelfs als er tijdens de duik iets onverwachts gebeurt. De Zulu band is eenvoudig aan te passen zodat hij over een duikpak gedragen kan worden en is comfortabel en stijlvol voor dagelijks gebruik. De band is gemaakt in Finland, net als de Suunto duikcomputers. “De combinatie van een duurzame Zulu band met het saffier glas en de stalen behuizing van de Suunto D6i Novo geeft dit horloge een zeer robuuste look en feel,” voegt Halko toe.

Robuuste, stalen behuizing

De D6i Novo staat bij veel duikprofessionals bekend als een betrouwbare duikcomputer met tal van praktische hulpmiddelen zoals een digitaal kompas met kantelcompensatie, draadloze luchtintegratie en 5 modi (lucht, nitrox, gauge, free en off). Alle Suunto D6i Novo horloges zijn voorzien van een zware stalen kast en krasbestendig saffierglas met een coating die beschermt tegen vuil en vet. In aanvulling op de nieuwe D6i Novo modellen blijven de D6i Steel en Suunto D6i All Black steel in het assortiment. De D6i duikcomputers zijn eenvoudig te synchroniseren met Suunto DM5 software en Suunto Movescount zodat u uw gelogde duiken met foto’s en video’s kunt delen met de rest van de wereld. Alle Suunto duikcomputers zijn ontworpen, gemaakt en getest in Vantaa, Finland.

Kijk hier voor een Suunto-dealer in jouw omgeving.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Suunto D6i Novo Zulu. Robuuste duikcomputer met duurzame Zulu strap Suunto D6i Novo Zulu. Robuuste duikcomputer met duurzame Zulu strap

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht