Sportduikers vieren jaarwisseling onderwater in Nieuwe Kerkweg Den Osse

Dit bericht is geplaatst op 1 januari 2022
Sportduikers vieren jaarwisseling onderwater in Nieuwe Kerkweg Den Osse

De beste wensen tussen de krabben en botervissen.

Twee sportduikers hebben de jaarwisseling onderwater gevierd. Duikmaatjes, Jeroen Thoolen en Peter Peemen, kregen onafhankelijk van elkaar een ludiek idee. Oud en Nieuw onderwater vieren. Om 00:00 uur bevonden ze zich 10 meter onderwater in duikplaats Nieuwe Kerkweg Den Osse. Een half uur later, om 00:30 uur, waren ze er weer uit. Hoe mooi kun je het jaar beginnen. Happy New Year!

Duiken in het nieuw jaar

Duikmaatjes, Jeroen Thoolen en Peter Thoomen, wilden letterlijk het nieuwe jaar in duiken. Het plan was om op oudejaarsavond richting Zeeland te rijden om in duikplaats Nieuwe Kerkweg Den Osse een nachtduik te maken tijdens de jaarwisseling. De missie slaagde. Ze gingen in 2021 onder en kwamen in 2022 weer boven. Beiden logden hun duik op het Duikersgids platform om de duikgemeenschap een gelukkig en gezond nieuwjaar te wensen. Voor de duik wensten ze elkaar succes met een box. "Tot volgend jaar man," waren hun laatste woorden boven water. Eenmaal terug aan de kant stond de alcoholvrije champagne klaar om het feestje af te maken. 

Laatste duik van 2021

Duikersgids was benieuwd wie de laatste duik van het jaar zou loggen. Meerdere duiklogs maakten kans. Uiteindelijk was het de duik van Jeroen en Peter die met de eer ging strijken. De twee waren met hun briljante idee ook moeilijk te verslaan. Ze maakten een leuke duik met opvallend goed zicht. Beiden hielden hun duikcomputers goed in de gaten om de jaarwisseling bewust mee te kunnen maken. Ze boxten op een gelukkig nieuwjaar in het bijzijn van een paar botervissen en hooiwagenkrabben. Meerdere duikers en vrienden wachtten het tweetal boven water op om te proosten op een geslaagde duik en een mooi nieuwjaar. Waar ga jij in het nieuwe jaar duiken? Abonneer je op een jaarlijks duikadvies over nieuwe stekken in jouw regio.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht