Sepiaproject Zeelandbrug

Dit bericht is geplaatst op 20 mei 2016
Sepiaproject Zeelandbrug

20-05-2016. Gisteren zijn ook bij de Zeelandbrug weer sepiatentjes geplaatst door Joop en Felice Stalenburg. Bij duikplaats Halverwege zijn de stokken vandaag geplaatst en zondag wordt duikplaats Kulkenol voorzien. Dit jaar zijn er beduidend minder tentjes neergezet, in vergelijking tot andere jaren, omdat veel stokken leeg bleven. Weliswaar staan zijn ze dit jaar wat dichter bij elkaar. Mochten de stokken vol raken, dan worden er tentjes bij gezet.  

Duiken Zeelandbrug

Ga je duiken bij de Zeelandbrug? Check dan eerst de zichtwaarden in de Duikersgids app, om te zien of de bloei het zicht hier nog belemmert. We stellen het op prijs indien je na je duik je ervaringen logt in de app. Heb je sepia's gezien? Hoeveel heb je er waargenomen? Deze informatie is goed voor de statistieken die we straks op ons platform inzichtelijk willen gaan maken. Log ook je sepiaduiken bij ondermeer Westkapelle, Dishoekstrand en Bergse Diepsluis, waar eveneens sepiatentjes staan. Dank aan Joop en Felice Stalenburg voor hun mooie werk. 

Sepia's op tv

Kijk op dinsdag 24 mei ook naar Vroege Vogels op VARA, NPO 2 om 19.20 uur. Er is een mooi item gemaakt over de sepia's in de Oosterschelde, met de nieuwste film van Paul Engels. Mis het niet! 

19-04-2016. Sepiaproject Bergse Diepsluis

04-05-2016. Sepiaproject Dishoekstrand

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht