ScubaXperience verhuisd

Dit bericht is geplaatst op 23 juni 2015
ScubaXperience verhuisd

23-067-2015. ScubaXperience is verhuisd. Bovendien bestaat de duikschool vier jaar. Op zaterdag 13 juni werden beide hoogtepunten gevierd op het nieuwe adres aan de Sint Agnetenweg 45 in Nijmegen. Het nieuwe onderkomen is sfeervol en voorzien van alle faciliteiten die passen bij een PADI 5* IDC duikcentrum. 

ScubaXperience wordt gerund Debora Davidson Descelles en Maarten van den Hazel. Beiden zijn duikinstructeurs met ruime ervaring in de hele wereld. Het bedrijf maakte na de oprichting in 2011 een gestage groei door. Destijds was er niet veel voorhanden in de regio. Inmiddels geeft de duikschool tientallen cursussen per jaar, van duikintroducties in het zwembad tot specialties zoals stromingsduiken en onderwaterfotografie. ScubaXperience geeft zelfs opleidingen tot Divemaster en Instructeur. Dat laatste kan niet zomaar bij elke duikschool. 
“Het begint bij ons met een kopje koffie in de duikschool," aldus Deborah. "Je kunt altijd binnenlopen en informeren naar de mogelijkheden. En als je start met een opleiding, ben je verzekerd van goede begeleiding en persoonlijke aandacht.”

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht