Probeer andere duikstekken in het nieuwe seizoen

Dit bericht is geplaatst op 4 mei 2015
Probeer andere duikstekken in het nieuwe seizoen

Welke duikstek is dit? Het is Arendshoofd in het Grevelingenmeer. Een leuk idee voor het nieuwe seizoen, dat nu echt op gang is gekomen. Het nieuwe duikseizoen brengt veel nieuw leven onderwater, maar ook nieuwe updates op het Duikersgids platform.

Wat mag je verwachten? Veel nieuwe foto’s en stekken voor onze premium gebruikers zoals deze prachtige dronefoto van Arendshoofd, gemaakt door Karin Brussaard. Verder wordt het zowel in de app als op de website mogelijk om te filteren op duikregio’s. Je ziet dan alleen logberichten van het gefilterde gebied, bijvoorbeeld Zeeland of Bonaire. Handig als je toch alleen in Zeeland duikt of deze zomer op vakantie gaat naar Bonaire. De Duikersgids app is ook toe aan een nieuw fris design. Wacht nog dit voorjaar onze update af…! 
By the way, mocht je Arendshoofd dit jaar willen uitproberen? Je vindt deze stek zowel in onze app als op onze website. Vergeet na je duik niet te loggen, want we zijn zeer benieuwd naar je ervaringen. Als je logt op onze website kun je ook een mooie foto uploaden. Veel succes! Heb je de Duikersgids app nog niet? Ga snel naar itunes of naar de Google playstore en download hem nu.

Premium content
Uiteraard haal je meer uit ons platform als je gebruik maakt van onze premium code. De meeste premium content zie je nu nog op onze website: Onze getijdenplanner, prachtige 3-D weergaven van bekende wrakken, nog meer stekken en nog veel meer. Je krijgt gratis een premium code bij een abonnement op de Duikersgids. Of abonneer je alleen op ons platform.

Abonneer je nu: https://www.duikersgids.nl/abonneren

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht