Premium inloggen is nu ingelogd blijven

Dit bericht is geplaatst op 27 augustus 2015
Premium inloggen is nu ingelogd blijven

27-08-2015. Heb je de Duikersgids premium code? Als je de volgende keer inlogt, blijf je premium ingelogd totdat je zelf weer uitlogt. Zodra je de website opent heb je alle premium content nu dus meteen bij de hand. Lekker handig! Kom je 28 dagen aaneengesloten niet op de website, dan word je uit voorzorg automatisch uitgelogd. Heb je nog geen code, bestel hier.

Steeds meer duikers worden premium member van de Duikersgids. De premium code werkt op onze website en in onze app, op twee devices. Je wordt premium member als je een abonnement op de Duikersgids neemt of als je voor onbepaalde tijd een code aanschaft.
De voordelen van het premium membership zijn evident. Zo hoef je nooit meer op zoek naar een duikkaartje, ons hele arsenaal van Duikersgidskaarten is dan van jou. Elk jaar komen er kaarten bij en ze worden geregeld geactualiseeerd. Het probleem van de duikkaartjes heb je daarmee opgelost.

Getijdenplanner Dick Zeeman

Premium members krijgen ook de beschikking over onze getijdenplanner. De Duikersgids getijdenplanner berekent al jouw Oosterschelde duiken. Zelf rekenen aan de hand van een getijdenboekje is niet meer nodig. De getijdenplanner kun je raadplegen op de homepage en op elke stekpagina van de Oosterschelde. Sportduiker en developer Dick Zeeman ontwikkelde de getijdenplanner en is nog altijd bij het updaten, uitbreiden en beheren van de planner betrokken.

Dronefoto's, wraktours en meer

Verder geniet je als premium member van een toenemend aantal schitterende dronefoto's van duiklocaties en een toenemend aantal aantal 3 D tours van bekende duikwrakken. Deze tours, waarbij je virtueel om het wrak heen kunt manoevreren, worden ontwikkeld door het mediabedrijf, 3deep Media. Eerder ontwikkelden zij het wrak van Le Serpent. Het wrak van Thorn in Limburg is in ontwikkeling evenals andere, nieuwe premium content. Spreekt het premium memberschip jou aan. Neem een abonnement op de Duikersgids of schaf een losse code aan. 

 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht