Ocean Film Festival België

Dit bericht is geplaatst op 16 oktober 2015
Ocean Film Festival België

20-10-2015. Op dit moment vindt het Ocean Film Festival plaats in Antwerpen. Dat heb je dus gemist. Er vinden nog voorstellingen plaats op 26 oktober in Gent, op 27 oktober in Luik en op 29 oktober in Brussel. Wat kun je verwachten? Meer dan twee uur van de meest inspirerende, educatieve en onderhoudende films over de oceaan, gemaakt door filmmakers uit België, Engeland, Australie en andere landen. Tijdens de voorstelling worden negen films vertoond over ondermeer de meest indrukwekkende sporten, ontdekkingen en diersoorten in de de oceaan. Bekijk de trailer.

Swell Chasers is een van de geselecteerde films over een groep surfers die maar door één ding verbonden is: Een onbedwingbare zucht naar ongrijpbare golven van epische afmetingen. Als de omstandigheden goed zijn, springen ze in hun auto op weg naar de zee. Ook indrukwekkend is Xibalba. Een reis naar de watergrotten van Mexico, waar duikers afdalen in de cenotes van Tulum. Kaarten zijn online verkrijgbaar voor € 16,50. 
De oorsprong van de Ocean Film Festival Belgian Tour ligt in Australië. Het doel van het festival is zoveel mogelijk mensen ertoe aan te zetten om onze oceanen te verkennen, te respecteren, te beschermen en ervan te genieten.

Meer informatie: www.oceanfilmfestival.be

Bekijk de film:

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht