Nieuwe duiksteiger en duikvoorzieningen 't Twiske

Dit bericht is geplaatst op 6 februari 2018
Nieuwe duiksteiger en duikvoorzieningen 't Twiske

Duikstek Twiske Paviljoen krijgt een nieuwe duiksteiger met trap en voorzieningen voor mindervaliden. Het Twiskebeheer is druk bezig met de voorbereidingen, waarna Potti Diving de steiger zal plaatsen. Verder komen er twee parkeerplaatsen voor mindervaliden en douche-, toilet- en omkleedvoorzieningen. Ook het erfgoedpark, Onderwaterpark Twiske, is nog volop in ontwikkeling. 

Duiken in Twiske

De nieuwe steiger ligt dichtbij de parkeerplaats. De steiger krijgt opstaande randen en is breed genoeg om er met een rolstoel op te keren. Toilet, douche en omkleedruimte worden beschikbaar gesteld door restaurant Twiske Haven, dat in het seizoen bootjes verhuurt. Vanaf 22 april kunnen duikers hiervan gebruik maken. Restaurant Twiske Haven ligt bij de jachthaven, zuidelijk van de duikstek. Je kunt hier, evenals in het Twiske Paviljoen, een stempel halen na je duik in het onderwaterpark. 

Onderwaterpark Twiske

Het Onderwaterpark Twiske wordt aangelegd door Potti Diving. Het park bestaat uit diverse themazones, met ondermeer twee grote zeecontainers, grote zwerfkeien en talloze scheepswrakjes. In Duikersgids 14 vind je een nieuwe beschrijving van wat nu officieel het Onderwaterpark Twiske heet. Duikersgids 14 bevat nog meer bekende duikstekken die sterk veranderd zijn. Daarnaast hebben we weer 20 nieuwe duikstekken ontdekt. Abonneer je nu.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht