Nederlands en Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfotografie en Videografie

Dit bericht is geplaatst op 30 september 2016
Nederlands en Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfotografie en Videografie

30-09-2016. Vanavond wordt bekend wie de winnaar is van het ZK Onderwaterfotografie en het NK Onderwaterfotografie en Videografie 2016. Je bent van harte uitgenodigd om bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn! De uitreiking vindt plaats in de Nieuwe Kerk in Zierikzee. Om circa 22.30 uur wordt de nieuwe Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie bekend gemaakt. De winnaar mag plaatsnemen in het Nederlands team voor het Wereldkampioenschap Onderwaterfotografie dat volgend jaar in Mexico wordt gehouden.

Het WK wordt van 9 tot en met 13 november in La Paz Mexico gehouden. Namens Nederland mogen er twee fotografen aan dit kampioenschap deelnemen. Volgens het wedstrijdreglement mogen de Nederlands kampioen en de vice kampioen deelnemen. Er zijn vrijdagavond dus twee toegangsbewijzen weg te geven!
Kom je ook? Je bent van harte welkom! De toegang is gratis en de drankjes zijn voor eigen rekening (alleen contante betaling, geen pin). Adres: Kerkplein 1, Zierikzee. Er is bij de Scheldestraat voldoende en gratis parkeergelegenheid op 5 minuten loopafstand van de kerk. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht