Martins Lagoon

Dit bericht is geplaatst op 17 juni 2015
Martins Lagoon

18-06-2015. Het aantal duikplaatsen in Zuid-Holland is beperkt en de omstandigheden in het Oostvoornse Meer verslechteren. Daarom gingen onze duikers dit keer met een wel heel specifieke opdracht op pad. Vind een nieuw alternatief in de regio. Dat ze toch iets ontdekten is uniek, maar het oordeel is aan jou.

Bij de Brielse Maas denk je niet snel aan duiken. Martins Lagoon brengt daar verandering in, al is daarmee nog niet gezegd dat jij hier wil duiken. Het onderwaterleven is beperkt, er liggen geen objecten en nee, er zijn geef faciliteiten. Maar... je duikt er met vier meter tot zes meter zicht in een prachtige, rustige omgeving. En dat op nog geen zestien kilometer van het Oostvoornse Meer.
Of je er mag duiken? Laten we het een gedoogstek noemen, want daar heeft nog nooit niemand over nagedacht. De voorbij rijdende motoragenten zwaaiden in ieder geval vriendelijk naar onze pioniers.

Martins Lagoon is perfect voor een spoelduikje of een materiaaltest, of gewoon als je om de hoek weer eens nat wil worden. Het mist wat wrakjes. Die zouden het onderwaterleven, dat zeker aanwezig is, meer zichtbaar maken. En misschien een touwparcours. Kom hier niet met groepen en pas op voor de pleziervaart! Wat dat laatste betreft kun je de echte zomerdagen beter vermijden. Voor wie het erop waagt, we zijn benieuwd naar je ervaringen!   

Meer over Martins Lagoon: https://www.duikersgids.nl/duikstekken/martins-lagoon 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht