Maak de Duikersgids Mannequin Challenge

Dit bericht is geplaatst op 15 november 2016
Maak de Duikersgids Mannequin Challenge

15-11-2016. Ken je de Mannequin Challenge al? Je kan er van vinden wat je wil. Feit is dat de filmpjes razendsnel viraal gaan. Sportduik Mannequin Challenges zijn er nog niet veel. Een gat in de wereldwijde 'virale markt' dus! Maak met je buddy's een Duikersgids Mannequin Challenge! Het zal jullie een hoop lol opleveren. En we gaan de beste filmpjes zeker delen! Elke filmer die onze website weet te halen, verdient een Duikersgids muts. Bekijk de film:

Wat is de Mannequin Challenge?

Wat is de Mannequin Challenge? De Mannequin Challenge is de nieuwste virale trend op internet. Het is een filmpje waarop iedereen volkomen stil staat. Het tafereel wordt uit allerlei verschillende hoeken gefilmd en dat ziet er best cool uit. Het lijkt op een grote 3D foto. Natuurlijk gaat niet elk filmpje viraal. Vaak zijn het de niche (sport, beroep, enz.) en de uitvoering die het succes bepalen. Er doen tal van filmpjes de ronde tot een Politie Mannequin Challenge aan toe. Wil je een voorbeeld zien? Er staan er genoeg op internet, zoals deze.

Hoe maak je een goede Mannequin Challenge?

Pak je telefoon of filmcamera. Het gebruik van een 'stabilizer' verbetert het eindresultaat, maar is niet noodzakelijk. Nodig je buddy's uit om deel te nemen aan de video. Zorg voor eten en drinken, dat helpt. Gebruik als thema duiken, bijvoorbeeld de voorbereiding of de after dive. Als je filmt bij een zwembad of duikstek, zorg dan dat de beweging van het water niet teveel opvalt. Oefen de scene en laat iedereen dan volkomen stil staan. Druk op record en filmen maar. Voeg de juiste muziek toe, speel een lekkere track tijdens het filmen of voeg later toe. Een leuk geintje voor na de zwembadtraining? Veel succes....!   

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht