"Is er een duiker die mijn katje zou willen opduiken...?"

Dit bericht is geplaatst op 6 december 2016
"Is er een duiker die mijn katje zou willen opduiken...?"

06-12-2016. Vandaag ontvingen we een emotionele oproep van Sandra. Sandra is haar dierbare kat, Umbro, kwijt. Hemel en aarde bewoog ze om hem terug te vinden. Ze schakelde zelfs twee speurhondenteam in, van ondermeer Dierenambulance Bollenstreek. Twee keer leidde het spoor naar de waterkant, waar vervolgens tevergeefs is gedregd. Nu zoekt ze duikers die kunnen helpen. Wie bewijst Umbro de laatste eer en brengt hem boven water?

Sandra woont met haar dochtertje in Amsterdam en is ontroostbaar. Ze heeft Umbro al 23 jaar en zij en het katje waren jarenlang onafscheidelijk. "Als je mij zag, zag je Umbro," aldus Sandra, die zelfs de moeite nam om via via speurhonden in te schakelen. Alles wijst erop dat het blinde katje in het water is beland. De gedachte dat hij nu op de bodem van een sloot voor haar huis ligt, doet haar veel verdriet.

Alleen een duiker kan nog helpen

Er is op de betreffende locatie gedregd maar niets gevonden. Nu kan alleen een duiker nog helpen. De oproep van Sandra: "Beste duikers. Wie van jullie is een grote dierenvriend en begrijpt mijn gevoel? Afgelopen week heeft een vriendin mijn blinde katje, Umbro, laten weg lopen. Umbro is mij erg dierbaar. Er zijn speurhonden ingezet en helaas tot mijn grote verdriet eindigde het spoor bij de waterkant. Ik heb hier zeer veel verdriet van. Toch zou het fijn zijn als ik afscheid van hem zou kunnen nemen en ik niet meer steeds met de gedachte rond hoef te lopen dat hij voor mijn huis in het water ligt. Is er een duiker die voor mij mijn katje zou willen opduiken? Ik zou daar erg dankbaar voor zijn."  

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

"Is er een duiker die mijn katje zou willen opduiken...?"

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht