Het duikkaartjes probleem opgelost!

Dit bericht is geplaatst op 25 augustus 2015
Het duikkaartjes probleem opgelost!

Loop jij weleens tegen het duikkaartjes probleem op? Los het nu in één keer op. Met een inlogcode van de Duikersgids beschik je over een groeiend bestand van honderden duikkaarten, die geregeld geactualiseerd worden. Elk jaar komen er kaarten bij. Onze overige abonee content krijg je er gratis bij! Bekijk al onze duikkaarten. En... abonneer je nu!

Zoek een duikkaart

Zoek je een duikkaart? Dan stuit je vrijwel zeker op een aantal problemen. Van de meeste duikplaatsen is geen duikkaart te vinden, veel duikkaarten zijn onvolledig en de weinige goede duikkaarten verouderen snel. Voor slechts € 12,99 per jaar los je dit in één keer op. Met een inlogcode van de Duikersgids heb je je eigen duikkaarten service. Je beschikt dan over een groeiende voorraad van duikkaartjes, die voortdurend voor je geactualiseerd worden. Welke duikkaartje zoek je? De TijningenDe Nekker? We hebben ze allemaal. 

Neem een Duikersg

Hoe werkt het? Heel eenvoudig. Schaf hier de Duikersgids premium code aan. Maak vervolgens een account aan op onze website en voer de code in. Zoek dan de duikstek van je keuze en klik op de kaart. We hebben meer dan driehonderd duikkaarten van duikplaatsen in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg en er komen geregeld kaarten bij. Mis je een kaart of ontdek je storende fouten? Mail ons gerust jouw correcties, aanvullende informatie of een compleet nieuw basiskaartje door. Wij breiden graag ons kaartenarchief uit en we zijn voortdurend op zoek naar informatie om onze kaarten up to date te houden.

Overige premium content

Maar er is meer. Je krijgt ook toegang tot onze overige abonnee content waaronder: Nog meer duikstekken, onze getijdenplanner en onze 3D tours van bekende duikwrakken. Bekijk een voorbeeld. Bovendien loop je met een Duikersgids abonnee code nooit de kans om afgesloten te worden van informatie die nu nog gratis beschikbaar is.
De Duikersgids premium code werkt overigens niet alleen op onze website maar ook in de Duikersgids app. Je kunt met één code op drie devices inloggen, gebruik hem bijvoorbeeld op je telefoon en op je tablet. Abonnees van de papieren Duikersgids krijgen onze premium content overigens altijd gratis. Abonneer je hier.

Herschrijfbare duikkaarten

De Duikersgids geeft ook herschrijfbare duikkaarten uit op handig A4 plus formaat. Je kunt op deze kaarten schrijven met een whiteboard marker en dit eenvoudig weer uitwissen. Handig voor divemasters, instructeurs, duikleiders en beginnende duikers. Van alle bekende opleidingsstekken hebben we duikkaarten in voorraad. De kaarten zijn spatwaterbestendig en vervaardigd van stevige kunststof. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht