Getijden Oosterschelde 2018 sportduiken

Dit bericht is geplaatst op 12 januari 2018
Getijden Oosterschelde 2018 sportduiken

De getijden voor 2018 zijn beschikbaar voor de Duikersgids. Zorg dat je de update upload of bijwerkt in je device als volgende week de app in de store verschijnt. Beide versies zijn inmiddels aangeboden. Android is meestal binnen enkele dagen in de store beschikbaar. Je kunt voor Android waarschijnlijk volgende week maandag of dinsdag bijwerken. iOS kan een week tot uiterlijk twee weken duren. 

Getijdentabel Oosterschelde

Waarom is de Duikersgids soms laat met de getijdeninformatie? Daar zijn verschillende redenen voor. Weliswaar is de kans dat het nog eens gebeurt, nu kleiner geworden. Voorheen moest een update plaatsvinden in beide apps (iOS en Android), nu is alleen een aanpassing in de backend nodig, terwijl we de apps niet opnieuw in de store hoeven in te dienen. Toch betekent dit niet dat vergratingen uitgesloten zijn. We zijn afhankelijk van Rijkswaterstaat, soms zijn zij laat met het beschikbaar stellen van de data. Weliswaar hoeven we nu veel minder stappen te ondernemen, zodra de data beschikbaar komt. 

Fouten Getijdenplanner

Af en toe krijgen we reacties van duikers dat de data in onze getijdenplanner niet klopt. Dit kan incidenteel het geval zijn. Afwijkingen kunnen ontstaan door weersomstandigheden, golfslag, gangbare afwijkingen, afwijkingen in de data van Rijkswaterstaat en foutjes in de code. Als meerdere van deze factoren samenvallen kan incidenteel soms een afwijking van meer dan een half uur ontstaan. Bedenk dat je als sportduiker altijd zelf verantwoordelijk bent voor je eigen veiligheid en dat van anderen. Check altijd de stek en gebruik je gezond verstand. Wij nemen uiterste zorgvuldigheid in acht. Weliswaar accepteren wij als uitgevers geen aansprakelijkheid voor incidenten die voortvloeien door het gebruik van onze producten.

Getijdenplanner Duikersgids website

Je kunt de Duikersgids Getijdenplanner ook gebruiken op onze website. Hiervoor heb je de Duikersgids abonnee code nodig. Vraag hier de Duikersgids abonnee code aan. Op deze pagina krijg je ook een duidelijke uitleg hoe je de getijdenberekening zelf uitvoert. Heb je geen ervaring met het duiken in de Oosterschelde? Dan is deze pagina ook nuttig als kennismaking. Wat is getijde? Hoe voer je de berekening uit? Welk brevet heb je nodig om in de Oosterschelde te duiken. Je vindt hier de antwoorden. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht