Duikspullen Scuba World gestolen en weer in de winkel aangeboden

Dit bericht is geplaatst op 20 januari 2019
Duikspullen Scuba World gestolen en weer in de winkel aangeboden

Alleen zuustofkoffer nog vermist, help hem terug te vinden.

Op vrijdag 18 januari 2019 werd ingebroken in de auto van Mariska Weijmans, eigenaar van Scuba World. Gewoon voor de deur! Een dag later staat ze in de winkel oog in oog met de heler, die haar duikmateriaal te koop aanbiedt. Ze krijgt de schrik van haar leven maar blijf rustig. De politie komt ter plaatse en handelt de zaak af. Nu mist ze nog haar zuurstofkoffer. Help haar als je iets aangeboden krijgt! 

Duikmaterialen te koop aangeboden

Mariska vertelt haar verhaal. "Ik trof ik onze auto aan zoals op de foto. Het was voor mij was het de eerste keer dat er in onze auto ingebroken was. Gelukkig stond er niet veel duikapparatuur in de laadruimte, maar er was wel het een en ander weg. Zuur! Maar daar stop het verhaal niet. De volgende dag krijg ik de schrik van mijn leven als een man Scuba World komt binnen gelopen en mij onze eigen duiksets aanbiedt, met de vraag of wij tweedehands duikspullen over wilden kopen.

Politie snel ter plaatse

Je kunt je wel voorstellen dan mijn hart ineens heel hard ging kloppen. ik stond als vrouw alleen in de winkel en vond het toch wel heel spannend. Gelukkig kwam er iemand uit ons duikteam een paar minuten later binnen om de duikfles te vullen. Gelukkig, ik was niet meer alleen. Ik had mijn partner via de app geïnformeerd en gevraagd of hij de politie wilde bellen, ik moest tijd zien te rekken. Gelukkig arriveerde politie snel en kon de zaak worden afgehandeld.

Zuurstofkoffer nog vermist

Ik heb nog wel één vraag. Ik mis namelijk nog onze zuurstofkoffer en volgens de heler was die al verkocht. Deze informatie had ik al uit hem gepeuterd voordat de politie er was. De koffer is groen en er staat met permanente zwarte stift Scuba World op geschreven. Mocht jij deze gisterenavond of vanochtend overgekocht hebben, of hier iets over weten, neem dan contact met ons op. Alle tips zijn welkom. Alvast bedankt voor jullie medewerking."

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht