Herschrijfbare duikkaarten, handig en professioneel

Dit bericht is geplaatst op 26 juni 2015
Herschrijfbare duikkaarten, handig en professioneel

26-06-2015. De Duikersgids gaat herschrijfbare duikkaarten uitgeven. Een herschrijfbare duikkaart is altijd handig om aan aan de cursustafel of langs de waterkant te gebruiken. Je kunt er met een marker aantekeningen op maken of er een duikroute op tekenen. Na gebruik kan de kaart weer schoon geveegd worden. De kaarten komen nog dit duikseizoen op onze website beschikbaar.

Treed je weleens op als duikleider? Heb je een duikschool? Of werk je als zelfstandig duikinstructeur? Dan is een herschrijfbare duikkaart vast iets voor jou. Er worden van diverse oefenlocaties duikkaarten gemaakt, waaronder 't Veenmeer, de Bergse Diepsluis, de Nionplas, Nieuwe Kerkweg den Osse en de Put van Ekeren.
Het zijn kunststof kaarten in een handig A4 plus formaat, voorzien van een enkelzijdig laminaat. De kaarten hebben een mooie, representatieve uitstraling en dienen uitsluitend met whiteboardmarkers beschreven te worden.

Geschikt voor duiken in Nederland
Duiken in Nederland vergt een goede voorbereiding, zeker indien er sprake is van een duikopleiding. Een goede duikkaart is daarbij van groot belang. De duikkaarten zijn gebaseerd op de duikkaarten van Duikersgids. Alle relevante duikinformatie onder en boven water, zoals bankjes, trappen, wrakjes en dieptelijnen staat op de kaarten aangegeven.
Heb jij een idee van welke duikplaatsen herschrijfbare kaarten beschikbaar moeten komen? Of heb je een andere nuttige suggesties, laat het ons weten via info@duikersgids.nl

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht