Duiken in Spanje. Werk mee met de Duikersgids

Dit bericht is geplaatst op 2 november 2015
Duiken in Spanje. Werk mee met de Duikersgids

02-10-2015. Duiken in Nederland is top. Maar, jij duikt natuurlijk ook in zuidelijke landen zoals Spanje, Egypte of Bonaire. Die vakantieduiken zijn van waarde voor ons. Steven Stegeman en Dirk Donald Hanssen brengen tijdens hun vakanties geregeld duikstekken voor ons in kaart. Het resultaat is dat er nu alweer 21 Spaanse duikstekken op ons platform staan. Bedankt...!

Werk ook mee met de Duikersgids

Wil je ook meewerken? Meld ons waar je op vakantie gaat. Je mag ons mailen of aanspreken op Facebook. Wij mailen je ons invulformulier en houden contact met je via Facebook. Zodra we de stekgegevens en foto's binnen hebben, plaatsen we de stek en kun jij de eerste duik loggen. Je hulp wordt gewaardeerd. Ook Nederlandse stekken en foto's blijven welkom. Vermeld bij de foto's de naam van de fotograaf en wat er op de foto te zien is.
Het in kaart brengen van duikplaatsen voor de Duikersgids gebeurt op eigen initiatief en risico en niet in opdracht van de Duikersgids. Steven Stegeman documenteerde de laatste stekken die hij voor ons in kaart bracht in een filmpje. Hij dook in Fuerteventura op Veril Chico, Veril Grande en Punto Chuco. Bekijk de film. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht