Duiken in 2015

Dit bericht is geplaatst op 10 april 2015
Duiken in 2015

Een nieuw duikseizoen staat voor de deur. Waar ga jij duiken? De Duikersgids geeft je ook in 2015 weer het beste advies. Kies uit nieuw ontdekte stekken in jouw regio of uit duiklocaties net over de Duitse grens. Natuurlijk staan ook alle toplocaties in Nederland en België, met update, weer in de gids. Handig als je net hebt leren duiken! 

Wat heeft de Duikersgids je voor dit seizoen te bieden? Er is een leuke stek ontdekt in Limburg, met helder water en mooie natuur. Maar let goed op de beschrijving in de gids, anders dreigt sluiting! Ook in Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Noord-Brabant en Zeeland deden we nieuwe ontdekkingen. Verder vind je in de gids twee stekken in Duitsland op rijdafstand van de grens. Ook staan alle mogelijke locaties, waar voor het WK Onderwaterfotografie 2015 gedoken gaat worden, in de Duikersgids. 
Als vakantiebestemmingen kozen we Bonaire, Malta en Spanje. Koop de gids of abonneer je nu. In beide gevallen krijg je gratis een code die toegang biedt tot premium content op ons platform (app en website). 

https://www.duikersgids.nl/abonneren

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht