Duiken Groene Heuvels stand van zaken

Dit bericht is geplaatst op 30 oktober 2015
Duiken Groene Heuvels stand van zaken

30-10-2015. Duiken in de Groene Heuvels doe je anders dan we jarenlang gewend waren. Tegenwoordig maak je gebruik van de voorzieningen van Scuba Services Groene Heuvels (met vulstation) en Kiosk Zellersmaat bij parkeerplaats B. Er wordt gewerkt aan een afneembare overkapping tussen beide gebouwen, zodat je je droog kunt omkleden en aan een kleine shop. Ook het gebruik van bolderkarren wordt het komende duikseizoen misschien mogelijk.   

Het gebruik van de steiger en het paviljoen aan parkeerplaats C is niet meer toegestaan. Rijd door tot vlak voor parkeerplaats B en sla dan linksaf naar Scuba Services en Zellersmaat, waar je kunt uitladen. Rijd vervolgens weer terug naar parkeerplaats B om te parkeren. Het paviljoen met steiger bij parkeerplaats C laat je zoveel mogelijk links liggen. Het te water gaan vanaf de steiger is verboden, evenals het gebruik van het Paviljoen in duikkleding. Duikers die dit toch doen worden weggestuurd. 

Vulstation Groene Heuvels

Het vulstation van Scuba Services is het hele seizoen geopend op zaterdag en zondag van 9:00 uur tot 13:00 uur. Van 1 mei tot 1 oktober kun je zelfs tot 15:00 uur terecht. Bij een hogere termperatuur dan 19 graden is Scuba Services geopend van 12:00 uur tot 18:00 uur. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht