Boot Düsseldorf uitgesteld tot april 2021

Dit bericht is geplaatst op 3 december 2020
Boot Düsseldorf uitgesteld tot april 2021

Na uitvoerige gesprekken met beursexposanten.

Boot Düsseldorf is verzet naar het voorjaar van 2021. De beurs wordt gehouden van 17 tot 25 april 2021. De oorspronkelijke beursperiode van 23 tot 31 januari 2021 was niet haalbaar vanwege de aanhoudend hoge besmettingscijfers in Europa. Meld je buddies! Duikersgids Support Team: Didi Hanssens.

Duiken in Duitsland

CEO van de beurs, Wolfram Diener: "Het is op dit moment gewoon niet goed in te schatten of een beurs in januari 2021 mogelijk is. De huidige besmettingsgraad, de voortdurende reisbeperkingen en de bestaande wettelijke bepalingen zorgen voor teveel onzekerheid en maken het organiseren van een beurs onmogelijk. Daarom is in overleg met adviesraad en verenigingen besloten om voor nieuwe data te kiezen. Alle beursexposanten kunnen zich nu volledig op de nieuwe data concentreren en rustig hun voorbereidingen voortzetten." De beslissing om de beurs uit te stellen is voorafgegaan aan vele gesprekken met exposanten, verenigingen en partners. Alle tot nog toe met exposanten gemaakte afspraken blijven van kracht. Ook hebben bedrijven nog steeds de mogelijkheid om zich in te schrijven.

Duikvaker 2021

Ook de organisatie van Duikvaker heeft de plannen voor 2021 aangepast. De beurs vindt dit jaar niet fysiek plaats maar online in de vorm van Duikvaker Virtual Expo. Het online event begint op 6 februari om 10:00 uur en duurt tot 7 februari 18:00 uur. Beursdeelnemers van deze online beurs hebben een eigen virtuele stand. Er zijn drie hallen: Duiken, Travel & Tourism en Onderwaterwereld. Net zoals bij de fysieke beurs worden ruim honderd presentaties gegeven die je online kunt bijwonen. Ben je gewend op de beurs je exemplaar van de Duikersgids met beurskorting aan te schaffen. Dat kan dit jaar ook. De Duikersgids is gedurende de beurs online verkijgbaar met beurskorting en zonder verzendkosten.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht