Aqua Lung Group presenteert de LEG3ND ademautomaat

Dit bericht is geplaatst op 14 januari 2020
Aqua Lung Group presenteert de LEG3ND ademautomaat

Voor elk model is gebruikgemaakt van de beste onderdelen.

De volledig vernieuwde LEG3ND is wereldwijd sinds 10 januari 2020 leverbaar. Je kunt hem verkrijgen via de duikspeciaalzaak. De Legend 3 ademautomaat borduurt voort op het succes van de legendarische Legend-lijn, maar heeft een compleet nieuw design. De LEG3ND zal leverbaar zijn in drie uitvoeringen: de LEG3ND, LEG3ND MBS en LEG3ND ELITE met zowel DIN- als beugelaansluiting.

Toppunt van technologie

"De LEG3ND is het toppunt van technologie voor ademen onder water en het nieuwste model van de best verkopende én best presterende ademautomaat," vertelt Laurent Boury, vice-president International Diving bij de Aqua Lung Group." Het engineering- en ontwikkelingsteam van Aqua Lung France is er opnieuw in geslaagd zichzelf te overtreffen," vervolgt Boury. Deze derde versie van de Legend is de allerbeste ooit. Hij heeft een nog hogere luchtopbrengst, ademt soepeler en is veelzijdiger dan welke andere ademautomaat die we ooit hebben gemaakt."”

Nieuwe norm voor ademautomaten

Aqua Lung Ocean Ambassador Philippe Cousteau is het daar volmondig mee eens en voegt toe: “"De Legend was altijd al mijn favoriet, of ik nu onder het poolijs duik of op een tropisch rif. Hij steekt met kop en schouders boven elke andere ademautomaat uit, wat de omstandigheden ook zijn." Nicolas Peyron, R&D-manager van Aqua Lung, vertelt: "Bij testen in het lab is gebleken dat de LEG3ND Elite qua ademhalingsinspanning en bestendigheid tegen bevriezing beter presteert dan welke ademautomaat van welk merk dan ook. Dit is de nieuwe norm voor ademautomaten. Voor elk model is gebruikgemaakt van de beste onderdelen. De ademautomaat is prachtig afgewerkt en heeft premium kenmerken. Voor elke duiker, voor alle omstandigheden en voor elke duik is er een LEG3ND."

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht