Qdiving lanceert duiken en yoga

Dit bericht is geplaatst op 9 september 2015
Qdiving lanceert duiken en yoga

Op 19 september organiseert duikschool QDiving de allereerste workshop Duiken en Yoga. Het concept is volledig nieuw en razend interessant. Je krijgt meer controle onderwater en de ervaring van het duiken wordt nog intenser. Yoga leert je onderwater invloed te hebben op je lichaam, geest en ademhaling. Daarnaast leert Yoga je eventuele stressreacties onder controle te krijgen door ademtechnieken en een meditatieve geest. 

De overeenkomsten zijn zo bijzonder dat je je afvraagt waarom het nog niet eerder bedacht is. Rust, controle, beheersing van je ademhaling, leven in het nu... precies wat je nodig hebt onder water. De workshop richt zich in eerste instantie op beginnende duikers, maar het concept is ook voor bestaande duikers interessant. Beginnende duikers gaan met veel meer rust en zelfvertrouwen te water en bestaande duikers leren efficienter met hun lucht omgaan en het duiken intenser te ervaren.

Meer informatie en aanmelden 

Tijdens de workshop wordt eerst in groepjes van drie een uur yogales gegeven. Vervolgens ga je na wat duiktheorie, met de instructeur het zoutwater zwembad in voor een anderhalf uur durende introduik. Locatie: Qdiving, Hogeweg 234 Amersfoort. Datum: 19 september. Tijd: tussen 10.00 en 18.00 uur. Geef dus een voorkeurstijd op! Maximaal 15 deelnemers. Kosten: € 50, inclusief gebruik materialen. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@bindi.nu

 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht