Duikersgids Facebookpagina gehackt!

Dit bericht is geplaatst op 16 februari 2020
Duikersgids Facebookpagina gehackt!

Meld misbruik. Klip op 'Hulp zoeken of bericht rapporteren'

De Facebookpagina van Duikersgids is gehackt. De naam Duikersgids is gewijzigd en er worden berichten op geplaatst. We gaan de hackers verslaan! Wil je ons helpen? Klik op de drie puntjes rechts naast elk ongeoorloofd bericht. Selecteer 'Hulp zoeken of bericht rapporteren' en geef aan 'Spam' of 'Niet-geautoriseerde verkoop'. Facebook zal honderden meldingen krijgen!

Blijf Duikersgids volgen en help ons!

Daar sta je dan met je Duikersgidsen in je handen onder een grote foto van een Koreaans fashion horloge. Ineens kun je alleen meer toekijken en heb je geen vat meer op je eigen Facebookpagina. De hack begon precies een week geleden op zondag 9 februari 2020. We waren ineens als beheerder van de pagina verwijderd. Sinds vanmorgen is de ook de naam van de pagina gewijzigd en worden er berichten op geplaatst. Help ons de hackers te bestrijden. Blijf ons volgen, rapporteer de berichten bij Facebook en verwijder ze dan van je pagina. Dislike ons niet!  

Zo gaan we de hackers verlaan

Het terugkrijgen van een gehackte Facebookpagina kost wat moeite. Maar we zijn er volop mee bezig en het gaat ons natuurlijk lukken. Voor je het weet zie je gewoon weer nieuwsberichten van Duikersgids. Blijf ons dus gewoon volgen. De hackers zijn Vietnamezen die een kitscherig, Koreaans fashionhorloge aanbieden. Rapporteer elk bericht en ze zullen al gauw door Facebook opgemerkt worden als illegale fraudeurs. Zelf zijn we al vergevorderd in het traject om deze kansloze zieltjes hard de pas af te snijden. Bedankt voor je steun en support! 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht