Plaats het 30.000ste logbericht en win een muts

Dit bericht is geplaatst op 10 december 2019
Plaats het 30.000ste logbericht en win een muts

En... we verloten er eentje onder abonnees!

Wil je een Duikersgids muts? Je wint er eentje als je het 30.000ste logbericht plaatst. Zorg wel dat je het kunt bewijzen, dus met je volledige naam. Plaats onder de Facebookpost 'Gelogd'. De winnaar krijgt direct bericht. Verder verloten we een muts onder abonnees die opvolgend de eerste 30 logberichten plaatsen.

Duiken in Nederland

Duik je niet door in de winter? Geen probleem. Je mag ook terug in de tijd loggen. Zolang je maar het 30.000ste logbericht plaatst, of je nou een abonnement hebt of niet. Log bij voorkeur met een mooie foto, dan ontvang je ook een muts voor je buddy. Voor Duikersgids abonnees hebben we iets speciaals. Onder dertig Duikersgids abonnees, die daaropvolgend loggen, verloten we eveneens een Duikersgids muts en ook nu weer ontvang je er eentje extra als je logt met een foto. Let op! Loggen met foto kan nu alleen nog op de website. Natuurlijk krijgt verder iedereen een muts die kiest voor dit abonnement. Je betaalt dan bijna niets voor de muts.

Loggen op Duikersgids 

Loggen op Duikersgids is heel nuttig. Je helpt de gehele duikcommunity bij de voorbereiding van hun duik, waarvoor dank. Je logbericht kan ook de aanleiding zijn van een nieuwsbericht op Duikersgids. Verder verzamel je met je logbericht data die nuttig kan zijn voor de duiksport en het natuurbehoud. Je kunt ook zoeken in logberichten. Selecteer een tijdsperiode en voer een woord of zinsdeel in zoals snoek, kreeft of loodpocket verloren. Je bericht wordt door duizenden duikers gelezen. Tot slot. Google je naam of nickname in combinatie met het woord Logbericht en kijk wat er gebeurt. Bijvoorbeeld Logbericht Jasper

Je logberichten beheren

De Duikersgids vindt dat je ook zelf met je logberichten aan de slag moet kunnen. Daarom bouwen we een nieuwe portal, waarmee je je logberichten kunt beheren. De portal wordt een prive-omgeving op Duikersgids. Als je ingelogd bent, kun je daar je logberichten zoeken, corrigeren of verwijderen en een logboek bijhouden. Verder kun je in de portal ook duikstekken toevoegen of corrigeren. Alles wordt netjes op je dashboardpagina bijgehouden. Op een accountpagina kun je verder nog je devices beheren. Ook aan de app wordt gewerkt. De Duikersgdis app wordt volledig vernieuwd en gemoderniseerd. We hopen de nieuwe portal in het tweede kwartaal van 2020 te lanceren.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht