Huis Simone Gerritsen afgebrand. Help en doneer....!

Dit bericht is geplaatst op 13 september 2019
Huis Simone Gerritsen afgebrand. Help en doneer....!

Steun Simone, directeur van Thalassa Dive Resorts Indonesia.

Slecht nieuws uit Indonesie. Het huis van Simone Gerritsen, directeur van Thalasse Dive Resorts, is afgebrand. Tal van Nederlandse en Belgische duikers kennen Simone en maakten prachtige duiken vanaf haar resort. De verzekering dekt de schade niet. Wie Thalasse en Simone een warm hart toedraagt, je kunt hier een donatie doen. Bedankt!

Duiken in Indonesie  

Simone Gerritsen is PADI Course Director en directeur van Thalassa Dive Resorts Indonesia. Ze woont sinds 1996 in Indonesië waar ze al jarenlang Thalasse Dive Resort runt. Daarnaast is ze in 2001 is begonnen met de bouw van een middelbare school voor beroepsonderwijs in Tongkaina, een dorp in de buurt van Manado. Op 11 september 2019 gebeurde het ondenkbare, haar huis bij Tongkaina vloog in brand. De bovenverdieping is volledig verwoest en het grootste deel van de benedenverdieping heeft rook- en waterschade opgelopen. Simone zelf is in orde, ze was niet thuis toen gebeurde.

Doneer en help

Simone heeft met haar maatschappelijke betrokkenheid en met haar Thalasse Dive Resort veel voor de gemeenschap en de duikwereld betekend. Team Thalassa heeft nu op GogetFunding een project voor haar aangemaakt, genaamd 'Help rebuild Simone's house'. "De verzekeringsmaatschappij dekt dit soort schade niet," laat de pagina weten, "en daarom doen wij het." Een ander citaat op de pagina: "Simome zal dit soort aandacht niet leuk vinden, maar weet je het kan ons niets schelen. Ze verloor haar huis en dat is een van de ergste dingen die een mens kan overkomen. Dit is het minste wat we kunnen doen voor iemand die zoveel betekent voor zoveel mensen. Laten we de handen ineen slaan en Simone helpen om haar huis terug te krijgen. Wij danken je voor je donatie

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht