"Wie laat mij de andere kant van de Oosterschelde zien?"

Dit bericht is geplaatst op 2 juli 2019
"Wie laat mij de andere kant van de Oosterschelde zien?"

Dit is jouw kans om een hengelaar over te laten lopen naar de duiksport.

Marcel Mos is een vervent hengelaar, met de Oosterschelde als zijn favoriete viswater. Maar, Marcel heeft ergens ook nog een duikbrevet liggen! Nu vindt hij het tijd om de wereld op zijn kop te zetten. Zwemmen met de vissen en de Oosterschelde van de andere kant bekijken. Alleen, hij heeft geen idee. Wie helpt hem op weg? Wellicht hangt hij daarna zijn hengels aan de wilgen.

Duiken in de Oosterschelde

Waarom deze oproep via Duikersgids? Om hengelaars en duikers eens wat nader tot elkaar te brengen. En de kans om een hengelaar te 'bekeren' willen natuurlijk niet laten lopen. Wat moet je doen? Nodig Marcel uit om samen een opfrisduik te maken en laat hem de Oosterschelde onderwater zien. "Ik heb ooit een duikje gemaakt in het Oostvoornse Meer," vertelt Marcel, "maar dat mag geen naam hebben. Daarom zou ik eerst een opfrisduikje moeten maken en eventueel een uitrusting moeten lenen."

Leuk om duikers te leren kennen

Waarom wil een hengelaar gaan duiken, is onze vraag? "De Oosterschelde fascineert mij. Ik ben er wekelijks maar eigenlijk heb ik nog geen fractie gezien. De schoonheid ligt onderwater. Ik ben heel benieuwd wat ik ga tegenkomen. Verder lijkt het me leuk om een paar Oosterscheldeduikers te leren kennen. Duikers en hengelaas kunnen prima samen gaan, als we respect hebben voor elkaars hobby." Kortom, wie gaat op deze handreiking in? Maak met Marcel een opfrisduik en neem hem mee op verkenning in de Oosterschelde.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht