DiveWorld Enschede krijgt nieuwe eigenaar

Dit bericht is geplaatst op 28 juni 2019
DiveWorld Enschede krijgt nieuwe eigenaar

Veel cursisten doen hier hun eerste ervaringen op.

DiveWorld Enschede krijgt een nieuwe eigenaar. Het bedrijf van Arjan en Corné Ligtermoet is al meer dan negen jaar een van de bekendste duiktorens in Nederland. Veel cursisten halen hier hun duikbrevet en bestaande duikers waarderen de toren als locatie voor een fun- of testduik. DiveWorld Enschede wordt voortgezet door Niek Santman. 

Duiken in Dive World Enschede

Corné over het besluit: "De laatste tijd is bij ons het gevoel ontstaan dat we toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Die hebben wij gevonden in een zeiltocht rond de wereld met een door zelf opgeknapte zeilboot. Hierdoor zijn we niet langer in staat om DiveWorld voort te zetten, maar dat betekent niet dat DiveWorld ophoudt te bestaan. Het bedrijf, waar we zo trots op zijn, wordt voortgezet wordt door Niek Santman. Niek is gedurende onze tijd bij DiveWorld altijd een vertrouwd gezicht geweest. We kunnen ons geen betere opvolger wensen!"

Met veel passie aan de slag

In 2016 onderging DiveWorld Enschede nog een grote gezichtsbepalende verbouwing. We zijn benieuwd naar de plannen van de nieuwe eigenaar. Niek Santman: "In eerste instantie ga ik weinig veranderen. De hele overname is op dit moment al een uitdaging genoeg. Maar ik ga met veel passie aan de slag om het huidige succes van DiveWorld voort en te zijner tijd gaan er zeker nieuwe dingen gebeuren!" Zin in een indoor duik in Nederland? Zin in een dagje duiken, bowlen en eten? Of zoek je een geschikte leslocatie of een plek waar je je materiaal kunt testen? Ga naar DiveWorld Enschede!

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht