Meld je aan als Duikersgids redactielid

Meld je aan als Duikersgids redactielid

We zoeken allereerst redactieleden voor Nieuws en Duikstekkenbeheer

Duikersgids Support Team verwelkomde deze week haar 100e lid. Allen hartelijk bedankt! Als lid kun je ons helpen in deze groep. Maar, we zijn ook op zoek naar actieve redactieleden voor een nieuw op te zetten Duikersgids Redactie. De Duikersgids Redactie zal in eerste instantie bestaan uit een Nieuwsredactie en een redactie Duikstekkenbeheer. Ben je lid van deze groep en enthousiast? Meld je dan ook aan als Duikersgids redactielid. 

Internationaal platform voor duikstekken

Het Duikersgids platform is in ontwikkeling. De app wordt volledig vernieuwd en de eerste stappen naar een internationaal platform voor duikstekken zijn gezet. Vind je dat een ambitieus plan? Dat is het ook en daarom is het zo leuk. De Duikersgids is al een eindje op weg. Nu is het tijd om ons Support Team in te zetten. Samen beschikken jullie over meer dan honderd PC's, met daarop een schat aan informatie. Alle duikstekken zijn welkom, maar de focus ligt op landen waar onze achterban veel duikt. Bonaire en Malta zijn nagenoeg compleet. Met landen zoals Curacao, Aruba, Spanje, Egypte, de Malediven en Indonesië zijn we bezig. Word lid van onze redactie en bouw mee. Heb je geen tijd? Steun de redactie dan door jouw duikstekinformatie op een gestructureerde manier aan te dragen.

Duikersgids Duikstekkenbeheer

Wat worden jouw taken als redactielid Duikstekkenbeheer? Er staan er nu circa 600 duikstekken op ons platform. Dat moeten er duizenden worden. Heb jij veel gegevens en foto's van een specifieke duikregio? Heb je data van afzonderlijke duikstekken die nog niet op ons Duikersgids staan? Ken je misschien andere duikers die hierover beschikken? Alle input van goede kwaliteit is welkom. Heb je niets, maar wil je wel de informatie van anderen structureren en invoeren? Perfect! De regio's die je aandraagt, worden aan jouw naam verbonden in een nieuw op te zetten waarderingssysteem voor redactieleden en trouwe Duikersgids users die veel loggen. Wat is verder jouw rol als redactielid? Het onderhouden van duikstekinformatie, het enthousiast maken van andere duikers, het ondersteunen van onze belangen en dergelijke. Verder denk je natuurlijk enthousiast mee over onze missie. 

Duikersgids Nieuwsredactie

De Duikersgids zet ook een nieuwsredactie op. Heb jij een neus voor nieuws? En, heb je een vlotte pen? Dan zou de Duikersgids Nieuwsredactie iets voor jou kunnen zijn. Je houdt je ogen open voor duiknieuws, onder meer door newsfeeds, facebookpagina's, nieuwsbrieven en dergelijk te volgen. Heb je iets gevonden? Dan maak je een nieuwsbericht met foto en eventueel een video, die je mailt naar Duikersgids. Wij redigeren het bericht en plaatsen het op social media. Heb je geen tijd, mail de bron van het nieuws dan naar de redactie. Wij werken het artikel dan verder uit. Nieuwsberichten die je aandraagt worden geplaatst met vermelding van jouw naam. 

Duikersgids Redactie-overleg

Natuurlijk ga je niet zomaar aan de slag. Zodra we een aantal geschikte kandidaten geselecteerd hebben, houden we ons eerste redactie-overleg. Je leert de andere redactieleden kennen. Vervolgens krijg je alle informatie die je nodig hebt. Ook geven we je tips en tricks om het redactiewerk snel en efficient uit te kunnen voeren. Verloopt de samenwerking goed, dan krijg je bevoegdheden op onze backend en kun je beheerder worden van onze social media. Wij zijn enthousiast. Jij ook...? Mail ons snel en motiveer waarom jij geschikt bent om deel te nemen. Heb je geen tijd, maar wel veel informatie. Je kunt de redactie steunen door jouw materiaal beschikbaar te stellen! De Duikersgids Redactie krijgt uiteindelijk meer onderdelen zoals, Acties, Events en dergelijk. Meer nieuws volgt!

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht