Doe ook mee met Serious Swim & Dive

Dit bericht is geplaatst op 14 december 2018
Doe ook mee met Serious Swim & Dive

Met jouw donatie worden reanimatiecursussen gegeven, AED's geplaatst, rampen voorspeld en veel meer.

Serious Swim and Dive 2018 gaat op op 22 december weer van start. De website voor de inschrijvingen is weer geopend. Zwemmen jullie weer mee voor het Rode Kruis met Kerst? Duiken voor het goede doel kan ook! De opbrengst wordt besteed aan drie aspecten van hulpverlening van het Rode Kruis, dat levens redt in binnen- en buitenland. 

AED's en reanimatiecursussen

Help mee levens te redden en doe mee aan dit fantastische event. Met jouw donatie worden reanimatiecursussen gegeven, AED's geplaatst in Nederland, rampen voorspeld, noodhulp geboden bij oorlogen en conflicten en nog veel meer. "We gaan urenlang het water in," aldus de organisatie, tot in de kleine uurtjes. En dat alles omgeven door muziek, lekker eten, gezelligheid en heel veel lol. Je kunt recreatief zwemmen, zwemmen in estafettevorm en duiken." De bedoeling is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de goede doelen van het Rode Kruis." Iets voor jou of of voor jouw duikteam? Doe mee! Of doneer

Duiken tijdens Serious Swim

Wie kunnen er allemaal meedoen? Iedereen met een zwemdiploma A en/of duikbrevet is van harte welkom. Je kunt individueel meedoen of met je duikvereniging. Schrijf jeOok als je geen duikbrevet hebt, kun je onder water! Je schrijft je dan in voor een introductieduik (vanaf 8 jaar) onder begeleiding van een duikinstructeur. Serious Swim wordt georganiseerd door musQueteer, sportcomplex Merwestein, het Duikhuis, zwemvereniging Aquarijn, Duikteam Loosdrecht, Duikcentrum Loosdrecht en ZwemAnalyse.nl. En trouwens, je kunt ook een bootduik winnen in de Rode Zee...! 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht