Aquarium industrie oogst 7 dagen lang in Blue Heron Bridge

Dit bericht is geplaatst op 7 oktober 2018
Aquarium industrie oogst 7 dagen lang in Blue Heron Bridge

Blue Heron Bridge herbergt 400 soorten en was duikstek van het jaar in 2013

The Blue Heron Bridge is een wereldberoemde duikstek in Palm Beach, Florida. De stek is uniek en een paradijs voor snorkelaars, duikers en onderwaterfotografen. The Blue Heron Bridge herbergt 400 verschillende soorten en werd in 2013 verkozen tot de beste duikstek ter wereld. Toch mocht de aquarium-industrie hier een week lang, acht uur per dag, duizenden tropische vissen oogsten. Protesteer. Deel dit bericht!

Duiken Blue Heron Bridge 

Een groep duikers bevond zich vorige week bij the Blue Heron Bridge toen een grote vrachtwagen voor de duikplaats parkeerde. Vier jonge mannen, werknemers van een aquariumbedrijf in Texas, stapten uit. Blue Heron Bridge veranderde vanaf dat moment in een oogstplaats voor de aquarium-industrie. Met grote netten, emmers en professionele verzamelboxen wordt een week lang geoost en worden duizenden vissen afgevoerd. Als omstanders de autoriteiten waarschuwen blijken hun werkzaamheden volkomen legaal te zijn. 

Protesteer en deel dit bericht

Duikers uit Florida doen een dringende oproep op Facebook om het schandaal massaal te delen. "Pike blennies all gone," schrijven ze op hun pagina, "jaw fish all gone, bat fish all gone, frog fish all gone." Blue Heron Bridge is leeg. Deel je hun verontwaardiging? Deel dan dit bericht? The Blue Heron Bridge vertoont enkele overeenkomsten met de Zeelandbrug. Je duikt er onder een brug in getijdewater. Net als de Zeelandbrug is het een kraamkamer van de zee met een ongekende biodiversiteit. Ook de pijlers, de enorme varieteit aan naaktslakken en de rotsblokken onderwater zijn gelijkenissen. Meer over de Blue Horn Bridge vind je hier.  

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht