Grottes de Choranche. Maak de grotduik voor 'iedereen'

Dit bericht is geplaatst op 28 augustus 2018
Grottes de Choranche. Maak de grotduik voor 'iedereen'

Zolang je niet opstijgt in Grottes de Choranche ervaar je het als een schitterende grotduik

Geniet jij ook van die prachtige beelden van magische grotduiken? En heb je zelf ook weleens willen zweven in glashelder water tussen eeuwenoude druipsteenformaties? Dat kan in Frankrijk in Grottes de Choranche. Je maakt hier een begeleide duik in een open grotsysteem waar je gewoon kunt opstijgen. Een spectaculair voorproefje van een echte grotduik. Foto: Richard Glazenborg. Bekijk video: 

Duiken in Grottes de Chornache

Een wrakduikbrevet heb je voor Grottes de Choranche niet nodig. Je maakt een korte begeleide duik in dit schitterende open grottensysteem. Maar, het is zeker de moeite waard want dichter bij een echte grotduik zul je zonder brevet niet komen. Het water is koud maar superhelder,  je kunt tot meer dan 25 meter ver zien. Laat je je leiden door je duikgids langs de gangen, wanden en druipstenen in de meest fascinerende geelgroene kleurschakeringen.

Kenmerken Grottes de Choranche

Grottes de Chaoranches was dit jaar een van de vakantieduiken van Richard Glanzenborg. Hij assisteerde Duikersgids om de duikplaats op ons platform te plaatsen. Hier vind je alle kenmerken van Grottes de Choranches. Hoe diep is het? Wat zijn de voorwaarden? Enzovoort. Duikschool DiveXtreme is een van de duikscholen die hier begeleide duiken verzorgt. Maak na je duik tot slot een excursie door de grotten. Je zult op een onvergetelijke vakantiedag beleven. Wil jij ook je vakantie duikstek delen met Duikersgids. Mail ons of spreek ons aan op Facebook. Vergeet ook niet te liken om meer nieuws van ons te ontvangen....!      

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht