Bus Onderwaterpark Twiske morgen te water

Dit bericht is geplaatst op 15 juni 2018
Bus Onderwaterpark Twiske morgen te water

Nieuwe eindhalte Connexion in Noord-Holland

Morgen, zaterdag 16 juni, is het zover. Dan wordt de bus van Connexxion afgezonken in het Onderwaterpark Twiske. Wil je dit meebeleven? Loop dan even langs om 14.00 uur bij Strand De Leers in Oostzaan. De bus wordt geplaatst op 9 meter diepte, zodat hij voor iedereen toegankelijk is. Duikplaats Twiske is de afgelopen jaren volledig veranderd. Blijf op de hoogte met Duikersgids.

Duiken Onderwaterpark Twiske

De stadsbus gaat deel uitmaken van een interessant onderwaterpark dat al enige maanden in ontwikkeling is. De bus professioneel voorbereid voor zijn doel als duikobject. Voorraam, achterraam, noodluiken, toegangsdeuren en een aantal stoelen is verwijderd. Toch blijft de gestripte bus interessant genoeg om doorheen te duiken. Er zijn tal van originele onderdelen aanwezig om een leuke duik door de bus te kunnen maken. Heb jij het Onderwaterpark Twiske al uitgeprobeerd?

Iedereen is welkom

De bus wordt officieel door de directeur van Connexxion aan het park overhandigd en vervolgens door kraanbedrijf Verschoor Kranen afgezonken. Je bent van harte welkom om de feestelijke te waterlating bij te wonen onder het genot van een hapje en drankje. Er zijn drie wethouders aanwezig van de gemeenten Oostzaan en Landsmeer en je krijgt de laatste ontwikkelingen over het onderwaterpark.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht