Ruud de Wild in duikaquarium Emmen

Dit bericht is geplaatst op 23 mei 2018
Ruud de Wild in duikaquarium Emmen

Op dinsdag 5 juni, Wereldmilieudag, doopt Ruud de Wild zijn dagelijkse programma, De Wild in de Middag, eenmalig om tot, De Wild onder Water. Voor het eerst in de Nederlandse radiogeschiedenis wordt een radioprogramma onder water gemaakt. De uitzending vindt plaats in het toekomstige Duikaquarium Emmen. De Wild onder Water, dinsdag 5 juni, 16.00 uur op NPO Radio 2. Bekijk film:

Voormalig haaienbassin Emmen

Ruud de Wild wil met zijn uitzending, live vanuit het voormalige haaienbassin van Noorderdierenpark in Emmen, aandacht vragen voor de alsmaar stijgende zeespiegel en de bijkomende problemen zoals de ‘plastic soep’. “De stijgende zeespiegel en de 'plastic soep' zijn onderwerpen die me sterk bezig houden. Wereldmilieudag leek me een goed moment om met mijn radio-programma aandacht te vragen voor deze problematiek.

Duiklessen en voorbereidingen

De Wild en zijn sidekicks, Cielke en Martijn, zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met hun duikopleiding en de nodige, inhoudelijke voorbereidingen. Het haaienbassin in het Rensenpark, voorheen de locatie van het Noorderdierenpark, wordt momenteel verbouwd tot duiklocatie en beleeft zijn vuurdoop met deze speciale uitzending van De Wild onder Water. Overige duikstekken in deze omgeving zijn onder meer: Zandgat Nieuw Amsterdam, Dankern See en Ruinerwold.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht