Stadsbus voor Onderwaterpark Twiske

Dit bericht is geplaatst op 16 mei 2018
Stadsbus voor Onderwaterpark Twiske

Het Onderwaterpark Twiske wordt aangevuld met een stadsbus van Connexion. De bus wordt geplaatst op 9 meter diepte, zodat hij voor iedereen toegankelijk is. Duik jij weleens in 't Twiske? Dan weet je waarschijnlijk dat deze duikplaats het afgelopen jaar flink veranderd is. De stadsbus, die volgende maand wordt afgezonken, gaat deel uitmaken van een interessant onderwaterpark dat al enige maanden in ontwikkeling is. 

Duiken Onderwater Natuurpark Twiske

De bus zal eerst geschikt gemaakt worden als duikobject. Het voorraam, achterraam, de twee noodluiken op het dak, de twee toegangsdeuren en een aantal stoelen zijn verwijderd in verband met de veiligheid. Toch blijft de gestripte bus interessant genoeg om doorheen te duiken. Er zijn tal van originele onderdelen aanwezig om een leuke duik door de bus te kunnen maken.  

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

› Twiske krijgt onderwater themapark. Jouw hulp is welkom! › Grot- en wrakduiken in 't Twiske › Container wrakduik oefeningen afgezonken in 't Twiske › Eerste beelden zeecontainer Twiske › Nieuwe duiksteiger en duikvoorzieningen 't Twiske › Nieuwe steiger Onderwaterpark Twiske › Zeilboot afgezonken in Onderwaterpark Twiske › Bestelbus voor Onderwaterpark Twiske › Bus Onderwaterpark Twiske morgen te water › Onderwaterpark Twiske zoekt parkrangers › Connexion bus Twiske loopt vertraging op › Nieuw wrak voor Onderwaterpark Twiske › Nieuw zeilbootwrak Onderwaterpark Twiske

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht