Maandag start ONK Onderwaterfotografie

Dit bericht is geplaatst op 3 mei 2018
Maandag start ONK Onderwaterfotografie

Op maandag 7 mei gaat het Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie en -Videografie van start. De wedstrijd wordt gehouden van maandag 7 tot en met zondag 13 mei en van maandag 11 tot en met zondag 17 juni. Duikersgids komt uit in het onderdeel ONK Starters, onder leiding van Didi Donald Hanssens. Het wordt prachtig weer! Wij wensen alle deelnemers veel succes!

Kies de juiste duikstek

Kies tijdens het kampioenschap de juiste duikstek, op basis van de gratis Duikersgids app. Je vindt in de app alle actuele duikstekinformatie over getijde, zicht, watertemperatuur, soorten en weersomstandigheden (temperatuur, windkracht, windrichting). Let ook goed of er al dan niet sprake is van bloei! Heb je de Duikersgids app niet? Download hem nu! Heb je hem wel, zorg dat je de laatste versie hebt. Er is dit jaar een aantal updates voorbijgekomen.  

Jouw wedstrijdfoto's in de Duikersgids

Behalve voor het kampioenschap kunnen jouw foto's ook gebruikt worden in de Duikersgids, met vermelding van je naam. Gedurende de wedstrijd kun je aangeven of je je foto's beschikbaar stelt. De wedstrijden vinden plaats in de Oosterschelde, het Grevelingenmeer, het Veerse Meer en het Haringvliet. Voor de zoetwaterfoto's mag in elke duikplaats in Nederland gedoken worden. Dat gaat ons weer prachtige plaatjes opleveren. Bij voorbaat dank!

Deelnemers Duikersgids team 

Het Duikersgids team wordt gevormd door: Glenn Verheyde, Arthur Klaphake, Koenraad de Vos, Didi Donald Hanssens, Anouk Nijkamp, Eduard Bello en Melani Bothof. We volgen jullie verrichtingen met veel belangstelling via de logberichten op het Duikersgids platform! Het kampioenschap wordt afgesloten met een gezellige barbecue bij de Zeelandbrug op zaterdagavond 16 juni. Vervolgens is het wachten op de prijsuitreiking, die vindt plaats op zaterdagavond 29 september in Podium De Hoge Woerd in De Meern.  

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht