ONK Starters. Doe ook mee!

Dit bericht is geplaatst op 27 april 2018
ONK Starters. Doe ook mee!

Heb je altijd al aan een leuke en leerzame wedstrijd onderwaterfotografie willen meedoen? Dit is je kans! Vanaf 7 mei wordt weer de leukste shoot-out wedstrijd van Nederland gehouden: Het ONK Starters. Op 29 september is de prijsuitreiking in De Meern, dan worden de winnaars bekend gemaakt.

Duiken ONK onderwaterfotografie

Hoe gaat het in zijn werk en hoe lever je je foto's in?  Je mag voor deze wedstrijd in een periode van twee weken maximaal twee dagen duiken en fotograferen. Na elke wedstrijddag stuur je jouw gemaakte foto’s naar de wedstrijdorganisatie. Eind juni kies je welke twee foto’s je mee laat doen aan de jurering. Je kunt je hier inschrijven. De kosten zijn € 30,- (NOB-leden krijgen € 5,- korting).

Jouw foto in de Duikersgids

En wat gebeurt er met al die tientallen foto's die je niet kiest voor deelname? De Duikersgids is altijd op zoek naar mooie onderwaterfoto's van uiteenlopende duikplaatsen zoals de Zeelandbrug, Zoetersbout of de Klinkenbergerplas. Gedurende de wedstrijd kun je aangeven of je jouw foto's aan de Duikersgids ter beschikking wil stellen. Je ziet ze dan in de komende of een andere toekomstige Duikersgids terug, met vermelding van jouw naam. Hartelijk bedankt! 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht