Word lid van het Duikersgids Support Team

Dit bericht is geplaatst op 20 april 2018
Word lid van het Duikersgids Support Team

Duikersgids wil een van de grootste internationale platform voor duiksteken worden.

Wil jij lid worden van het Duikersgids Support Team? Meld je nu aan bij de Facebook groep en wacht daar onze berichtgeving af. Wat is ons doel? Duikersgids wil een van de grootste internationale platform voor duikstekken worden. Je kunt ons tips en suggesties geven of concrete werkzaamheden verrichten. Is een duikstek gesloten? Heb je een bug gevonden? Geef het door. Je mag ook duikstekken voor ons in kaart brengen. Alle support is welkom! 

Duikersgids Support Team 

Het aanleveren van duikstekken heeft prioriteit. Ken je een onbekende duikstek in Nederland? Of wil je jouw vakantiestek aanleveren? Heb je wellicht informatie en foto's over totale duikregio's? Heel graag! Trouwe medewerkers ontvangen zo nu en dan een presentje of een Duikersgids muts. We komen ook een of twee keer per jaar samen voor overleg. Is het iets voor jou? Word lid van de groep! Of help je liever op een andere manier? Lees dan door.

Duikersgids Platform 

Je kunt ons op allerlei manieren helpen, al is het alleen al het doorgeven van informatie. Enkele voorbeelden: Nieuws over duikplaatsen, het sluiten van duikplaatsen, schade aan duikplaatsen, tekstcorrecties op het platform, links die niet meer werken, winkels die gaan sluiten en nog veel meer. Je mag ons zelfs op de redactie komen helpen, bijvoorbeeld met het invoeren van content of het uitvoeren van andere werkzaamheden. We gaan graag met je in overleg. Ook als je in het buitenland woont, is jouw hulp gewenst. We hebben mooie internationale ambities. Spreek ons aan via de groep. 

Duikersgids ontwikkeling

Actieve groepsleden zullen we nauwer betrekken bij de Duikersgids. Je komt meer te weten over de ontwikkeling van de website en de app en van onze internationale plannen. Hoe gaat Duikersgids haar ambities bereiken? En hoe zou jij daar een bijdrage aan kunnen leveren? We gaan graag met je in gesprek. Kortom, weet je alles van een specifieke duikstek of duikregio? Ben je expert op het gebied van social media marketing? Of denk je een succesvolle Duikersgids vlog te kunnen maken? Dat zou geweldig zijn, doe een voorstel. Je kunt ons ook per mail bereiken met voorstellen. Mail ons!

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht