Nieuwe duikstekken ontdekt in Nederland

Dit bericht is geplaatst op 27 maart 2018
Nieuwe duikstekken ontdekt in Nederland

De Duikersgids heeft dit jaar weer 20 nieuwe duikstekken ontdekt in Nederland. Ken je Moeke Mooren, De Waterman, de Rosmalense Plas, Kasteelse Bossen, Vlietland Noordwest, Oude Kademuur, Veenplaten AJP en nog meer? Je vindt ze allemaal in Duikersgids 14. Abonnees ontvangen de gids elk jaar met nieuwe duikstekken voor het nieuwe seizoen!

Duiken in Nederland

Duik je in Nederland en wil je zoveel mogelijk uit je duiken halen? De Duikersgids gaat elk jaar voor jou op zoek naar nieuwe, spannende duiklocaties. Onbekende, rustige duikstekken met een prachtige natuur en mooie nieuwe biotopen. Vind je een onbekende stek uitdagend? Onze duikstekbeschrijvingen zorgen dat je overal veilig en inspirerend kunt duiken. Bij elke duikstek vind je onder meer een sfeerbeschrijving, duikkaart en alle kenmerken zoals zicht, diepte, waarschuwing, dichtsbijzijnde vulstation en de afstand van de parkeerplaats naar de instapplaats. 

Op zoek naar nieuwe duikstekken

De Duikersgids ligt op tal van duikscholen en duikverenigingen ter inzage. Daarnaast groeit ons abonneebestand elk jaar fors. Heb jij al een abonnement? De gids wordt gewaardeerd vanwege de gedetailleerde duikkaarten en heldere informatie. We maken gebruik van lokale duikers om nieuwe duikplaatsen te beschrijven. De Duikersgids is handig voor instructeurs met cursisten, nieuwe duikers en duikers die graag op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt op het gebied van duikstekken in Nederland. Sluit je aan! En haal ook meer uit jouw duikervaringen. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht