Gratis AED les voor iedereen bij Even Pause

Dit bericht is geplaatst op 15 augustus 2017
Gratis AED les voor iedereen bij Even Pause

Aanstaande zaterdag, 19 augustus, wordt de AED geplaatst bij Cafetaria Even Pause, ten behoeve van duikplaats Nieuwe Kerkweg Den Osse. Je bent welkom om de officiële plaatsing bij te wonen. Daarnaast mag iedereen tussen 9.00 uur en 13.00 uur gratis deelnemen aan AED reanimatielessen. Verder krijg je informatie over hoe je het apparaat 24 uur per dag kunt gebruiken. Duik je weleeens bij Nieuwe Kerkweg Den Osse? Kom langs voor gratis lessen!

Duiken Nieuwe Kerkweg Den Osse

Het donatiebedrag nog niet helemaal binnen. Naast de aanschafkosten wil Even Pause ook geld reserveren voor onderhoud, verzekeringen en het aanbieden van reanimatiecursussen. Je kunt nog is doneren! Een AED is een automatische externe defibrillator die bij een ongeval het hart weer op gang te brengen door middel van een elektrische schok. Het apparaat is een toevoeging aan het voorzieningenniveau bij Nieuwe Kerkweg Den Osse en maakt het duiken hier veiliger. 

Duiken in Zeeland 

Sander Cretier, eigenaar van Even Pause, startte vorige maand spontaan zijn doneeractie. Inmiddels is € 1585,00 opgehaald voor het apparaat zelf. De buitenkast en een AED Reanimatie cursus zijn geschonken door onder meer de Hartstichting. Veel duikers juichen de intitiatieven van Even Pause toe. Met slim ondernemerschap en goodwill weet Sander Cretier een toenemend aantal trouwe klanten aan zich te binden. Dit zou een voorbeeld kunnen zijn voor andere ondernemers die willen inspelen op het duiken in Zeeland.

 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht