Gratis AED-buitenkast voor Even Pause bij Den Osse Kerkweg

Dit bericht is geplaatst op 7 augustus 2017
Gratis AED-buitenkast voor Even Pause bij Den Osse Kerkweg

Cafetaria Even Pause, bij duikplaats Den Osse Nieuwe Kerkweg, krijgt een gratis AED-buitenkast van de Hartstichting. Sander Cretier, de eigenaar van Cafetaria Even Pause, startte in juli 2017 een doneeractie om een AED te plaatsen. Hiervoor is een buitenkast nodig die gratis door de Harstichting ter beschikking is gesteld. De actie zelf loopt nog steeds succesvol, het volledige bedrag is echter nog niet binnen. Blijf doneren!  

Duiken Den Osse Nieuwe Kerkweg

Duiken bij Den Osse Nieuwe Kerkweg wordt met de komst van de AED met buitenkast een stukje veiliger. De Hartstichting maakte de donatie van de buitenkast als volgt aan Sander bekend. "Beste Sander Cretier Gefeliciteerd, u ontvangt een gratis AED-buitenkast. Wij zijn blij u te informeren dat u een gratis AED-buitenkast ontvangt. Dankzij deze kast is uw AED binnenkort dag en nacht beschikbaar en wordt uw buurt een stuk veiliger gemaakt. Deze kast wordt u aangeboden door de Hartstichting, middels een schenking van de VriendenLoterij." 

Toepassing AED

Een AED is een automatische externe defibrillator. Het is een draagbaar toestel dat wordt gebruikt voor het reanimeren van een persoon met een circulatiestilstand. De AED dient op een geautomatiseerde manier een elektrische schok toe met als doel een gestoord hartritme te stoppen, waardoor het hart weer in een normaal ritme gaat kloppen. het apparaat is dag en nacht beschikbaar en voor de bediening ervan is enige ervaring vereist. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht